Torsdagen den 27:e maj

Wow wow wow.. vet inte vart jag ska börja? Det händer så himla mycket just nu :)
Var så tokigt seg igår, låg bara i sängen och degade.. avbokade ett möte för att jag kände att "nej, jag orkar fasen inte".
Så då låg jag och väntade på att min kära vän Johanna skulle plugga klart.. och senare så fick jag ett sms av henne att hon var klar, så då hoppade jag in i bilen och åkte och hämtade henne, för vi skulle nämnligen ha ett litet sleepover här hemma hos mig :)
Så då åkte jag och hämtade henne, så tog vi en liten tur med bilen och åkte ut på någon slags skogsväg!
Jag svängde åt sidan så att vi kunde stanna lite, och så fastnade jag bland en massa rötter och skit så att jag nästan inte tog mig därifrån, haha!
Vi åkte vidare hem till mig, så satt vi oss på mitt rum och drack lite iste och bytte om till dresscode; mysbyxa.
Efter att vi hade suttit och pratat och druckit lite mumma så tog vi en promenad,  vi gick runt lite och tillslut så gick vi ner till mitt "tänkarställe" nere vid vattnet, och där satt vi ett bra tag och bara pratade och myste, men det blev otroligt kallt efter ett tag, så vi tog vårat pick och pack och började knata hemåt.

När vi kom hem så satt vi oss i sängen och kollade på Snövit :D Men det var helt hopplöst, vi båda två somnade bara HELA TIDEN. vi somna sittandes säkert 383647ggr var, och vi skulle sova ute i den lilla gäst stugan som står ute på våran gård.
Så när vi hade lyckats väcka varandra så att vi var vid liv och fattade vad saker och ting handlade om, så sminkade vi av oss och tog med oss kuddar och dator och gick ut och la oss.. Vi både somnade på 2 sekunder!

Vi hade sagt att vi skulle gå upp 8 eller halv 9 eftersom jag hade ett möte på morgonen, och hon skulle till skolan.
Men jag vaknar med ett ryck, och då är klockan 10 över 9. Så vi rusar in och börjar sminka oss och göra oss iordning, och lite senare så var vi på plats i bilen och var på väg.

Jag släppte av Johanna vid skolan och tackade så mycket för en underbart mysig kväll, och sen åkte jag vidare mot stället där mötet höll plats, och jag kom självklart försent :P
Men jag mötte upp min chef, och sen gick jag och mötte upp en säljare. Så satt vi oss ner och börjde bläddra i massa kataloger. Det var jätte spännande och kul att få pröva på att beställa hem en massa prylar.
Eftersom jag kommer att ta hand om ett litet företag i sommar så fick jag sitta och välja ut en massa saker som skulle köpas.
det var verkligen kul!

och senare idag så ska jag träffa min älskade vän Anders för en fika eller något annat trevligt!
Lyckades även tjata till mig ett extra jobbpass på bion, så jag ska jobba ikväll när det är premiär på Sex and the City, och det kommer bli mycket folk som ska gå, så det kommer att bli jätte kul med lite tempo och mycket att göra!

Jobbar hela helgen också, men det gör mig ingenting. jag jobbar mer än gärna.
Blev bjuden på Beckies födelsedagskalas som är imorgon också, jätte kul! Kilar dit efter att jag har slutat jobbet och gratulerar bruden och har kul med alla människor som kommer att vara där :)

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag är lite fräsch inför dagen :)


puss på er!





Jag och Johanna <3







long time, no see

omg, var typ tusen år sen jag skrev något i min blogg, här snackar vi om världsrekord i uppehåll!
jag tänkte iallafall göra en ny blogg, men har extrema problem med att komma på ett nytt bloggnamn, och så måste jag ju erkänna att jag är kass på att designa bloggar över huvudtaget. jag är så sjukt oteknisk!!
så om någon har något flashigt namnförslag eller känner sig manade att hjälpa lilla mig att pilla fram en snygg design så säg bara till ;)

den här dagen har varit helt underbar, jag är på superduper humör och bara skuttar runt här hemma.
känns konstigt, eftersom jag inte har varit glad på ett bra tag.
det här varit lite kämpgt den här vintern, men nu är allt bra igen :D
carro är tillbaka! så nu när jag står stadigt på mina ben så ska jag försöka att få mitt liv tillbaka!
så förlåt alla vänner att jag har varit som död, inte hört av mig eller synts till, men som sagt, allt är som det ska nu. så nu kommer jag tillbaka med trippel styrka :D

puss på er!

RSS 2.0