Let me sign ..

Har inte skrivit på ett par dagar.. Har haft ganska fullt upp antar jag :) Har iallafall hunnit göra ganska många roliga saker och mindre roliga saker.
Har hunnit med att spendera lite kvalitétstid tillsammans med Melina och Kierstin uppe i en stuga. Mysigt och varmt. Massor med kortspel och skratt. Det är sånt man behöver ibland.
Spenderade en dag i Falun, först besök på sjukhuset, det gick fort och smärtfritt. Letade efter klänning med hittade självklart ingen som passade mig i smaken. Åt thaimat med pappa och fick gå runt i heeeela falun för att hitta ett jäkla café så jag kunde köpa mig en chailatte (!) pest och pina över den stan.
Har jobbat, vilket är mindre kul. Fattar inte varför jag står ut med att jobba på det där viset? Det enda jag får är ångest och självmordstankar. isch.
Har lyckats få tag på telefonen som jag vela ha :D Så nu är jag lycklig och glad. Har tatuerat mig (äntligen) ! Deniz höll mig sällskap :) danke så mycket för det!
Killen som tatuerade mig som för övrigt är förskräckligt snygg, medans jag låg på britsen och han tatuerade mig så kläcker han ur sig 'tänk om jag skulle komma på att jag var vampyr nu, då skulle du ligga ganska risigt till' varav ett leende krökte hans läppar och han smällde ihop käkarna och låtsas nafsade efter min hals. Och jag, halvkär som jag är  och har varit sedan han först piercade min navel för 6 år sen, kunde inte göra annat än fnittra. PINSAMT! haha . Tänkte bara yes, bite me, snigging.
Men tatueringarna blev bra och jag är nöjd :)

Ska strax åka och jobba. Men slänger in en bild på tatuering nummer 2. Glömde att föra över tatuering nummer 1. Men det kommer :)

Btw, tatueringarna ser lite konstiga ut for the moment, gjorde dem igår, så de är lite svullna och hela faderullan. Ha överseende for Christ's sake!


Sucks to be me ..

Efter alla omständigheter igår så kom jag hem i någorlunda tid och krashlandade i sängen med förhoppningar om att få somna så fort som möjligt, vela inte ha mer med mig själv att göra. 
Vakna imorse och kände att en del av den tryckande ilskan, som är tyngre än en sten, var till min lättnad borta.. Lättad och aningen glad över detta så gick jag upp och kände att jag kanske kunde närma mig mänskligheten idag med små steg, utan att riva av någon huvudet för att de så mycket som andas..

Morgonen gick bra utan tvekan, har inte blivit förklarad till sinnessjuk mördare än.. Men självklart så ska hela dagen gå åt pipsvängen.. Åker med pappa in till Mora, och jag är på förvånatsvärt glatt humör för att köpa en ny mobiltelefon.. Har kikat på den ett bra tag och lyckats konstatera att det går inte att få tag på mobilen i svart längre.. Har varit överdeppad pga. detta faktum, men bestämde mig för att ta deni silver ändå..
Gick in i butiken, strålande glad, pratar med mannan i kassan... Tror ni att mobilen finns över huvudtaget? NEJ.
Jag surar ihop direkt, mannen märker detta och försöker lugna mig med att han ska göra allt som står i hans makt för att lyckas få hit just en sån telefon till mig. Och jag kan ärligtalat säga att jag har inga förhoppningar alls.. Jag har aldrig haft tur i hela mitt liv, kommer nog aldrig att röras av det konstiga fenomen som kallas tur heller för den delen.. Men jag kan inte hjälpa att hoppas, hoppas på att jag kanske kan få som jag vill EN enda gång. Det är inte allt för mycket begärt..

Ska till frisören idag istället för imorgon, och med min start på den här dagen så är jag faktiskt nervös.. Vad mer kan gå fel? Jo, när man sitter i en stol och har en människa med en sax som går lös på en utan stopp så kan en hel del gå fel ..Det kan gå fruktansvärt fel! Skulle inte bli förvånad om jag fann mig själv utan huvud, kanske utan hår? Hoppsan, frisören mådde inte så bra idag, matförgiftning?.. Det är nog bäst att hon går hem och vilar sig lite.. Och du föresten, du eh, du behöver inte betala för det där, det bjuder vi på... Åh, Tack!



"Skådespelet är slut, applådera!"

No words needed ..

okej, den här dagen har varit en totalkatastrof.. Tror sällan att jag har varit på sämre humör än jag varit idag. Varje människa irriterar mig näst intill bristningsgräns och jag måste bita ihop tänderna hårt och ta ett ljupt andetag för att inte bitas och skrika mina lungor ur sin plats i bröstkorgen.
Visserligen har alla dagar sina ljusa studer, men tror jag har missat alla mina idag pga. mitt äckligt skrämmande humör. Gör mitt bästa för att hålla mig ifrån mänskligheten, men bara vetskapen om dess extistens förargar mig idag. Jo, jag föraktar liv idag och önskar nästan att jag kunde bosätta mig på månen.. Helt ostörd, helt tyst.
Men allt man önskar går inte i uppfyllelse, oerhört sällan skulle jag vilja säga.. Jag tror inte på lycka, jag tror inte på slumpen. Jag tror på mening.

Jag vill låsa in mig i ett rum och komma ut när den gnagande känslan av ilska försvinner.. När känslan av den bubblande, hänsynslösa känslan av likgiltlighet försvinner..
Jag vill vara glad.



"Att bli arg kan ibland vara som att hoppa in i en härligt ösig sportbil,
trampa gasen i botten, köra iväg i full fart och sedan upptäcka att bromsarna inte fungerar"

 

For old times sake ..

Gör ett nytt försök till att blogga.. Gick inte sådär jätte bra förra gången med tanke på att jag glömde bort att jag hade en blogg ;P Designen är inte klar på långa vägar, men ni får ha tålamod med mig och mitt pillande!

Dagen började väldigt fort idag, var vaken på tok för länge och vaknade för tidigt.. men det är ett effektivt sätt att få tiden att gå fort!
Har promenerat med hunden två långa vändor  ute i det kalla vädret, kylan biter i kinderna. Men vad gör det när man har en tokig hund? Han är så söt att kolla på när han hoppar ut i snön och försvinner totalt :D min ögonsten.

Idag blir det inte så mycket annat än träning och mys med familjen. Men man vet ju aldrig vad dagen har i beredskap åt en :)



"Tidigare misslyckanden är vägvisare
till kommande framgångar"

RSS 2.0