Snö

Ledsen för den dåliga uppdateringen, har allt för mycket att göra. Vaknade i morse och tittade ut igenom fönstret. Pang, bitchslap. Det snöar ute! Hur dåligt får det bli egentligen? Senast igår var jag överlycklig för att all förbaskad snö nästan har försvunnit helt. Men igen lycka ska vara för länge antar jag. Piss, jag hatar vintern. Funderar på att skaffa ett sommar hus i något varmt land och åka dit under hela vintern. Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet och fixa jobb till kerstin. Uppdaterar senare. Küss

Madhous ..

Skolan idag var seg.. Men våra studentmössor hade kommit iaf, hann aldrig hämta min, men Deniz var en riktig drop-dead-beauty i sin :) har även hunnit med en mindre trevlig tripp på sjukhuset. God, I hate that place! På bussen på väg dit upp började mitt hjärta att hoppa och händerna darrade som löv. Och bättre blev det inte när jag väl kom fram. Så fort jag klev innanför dörrarna så vällde sjukhuslukten över mig och mina ben förvandlades till gelé och illamåendet knockade mig som en hink med iskallt vatten. Hela min värld snurrade och jag funderade starkt på att vända och smita ifrån min tid. I sista sekund tog jag mig i kragen och intalade mig själv att jag måste få reda på vad det är för cirkus min kropp arrangerar. Träffade min doktor efter lång väntan. Lika underbar som vanligt :) go farbror! Tog några blodprover. Isar i det lilla blod jag har kvar bara jag tänker på det. Får mina provsvar om fyra-fem dagar. Sen är det tusen faser till som ska göras i undersökningen. Vill inte, vill inte alls.

Sunshine

Godmorgon alla. Grymt fint väder ute idag.. En sån dag då man bara vill gå omkring ute hur länge som helst =) vaknade idag med en ond hals, nacke och rygg. Hur kul är det då? Plus att jag ska till farbror doktorn idag, och ärligt talat skrämmer det stället skiten ur mig. Hatar lukten av sjukhus, hatar ljudet av sjukhus, hatar att undra hur många baciller det flyter omkring i luften.. Får panik helt enkelt. Ska göra mig i ordning nu innan Deniz börjar traska över. Tjingtjong

Urk ..

Har mins sagt varit en värdelös dag. Åkte inte på idrotten idag eftersom min hals gör så ont :/ det är så jobbigt när man ska dricka eller svälja över huvud taget. Svider så jätte mycket. Har suttit i skolan idag och lyssnat på en galen gubbe. Seriöst, vilken jäkla nöt. Var nästan så man hörde fågelsången inne från hans huvud. Tog bussen ner på stan med Deniz, vi gick runt och kikade lite. Har sån extrem shoppingabstinens just nu, känns som att jag håller på att bli galen! Måste få vårshoppa rejält! Nu ligger jag i min säng och kollar på the hills. Mår inge vidare alls. Min hals och mitt huvud tär mig isär, plus att jag mår fruktansvärt illa. Känns som att jag ska kräkas vilken sekund som helst.. Somnade lite nyss, men självklart så ringde min kära mor och väckte mig. Älsklings mamma <3 bättre än du existerar inte.. Nej, ska försöka blunda. Hela min värld snurrar, känns som att jag precis åkt någon galen karusell och försöker gå rakt. Ta hand om er. =)

Right round ..

Oj. Gårdagen.. vart ska man börja? Måste nog börja med att Mellie kom och hämtade mig på skoter, vi skulle ut till någon slags ö där det var en massa folk som satt och krökade.
Jag klädde på mig lite halvmycket kläder för att både KJ och Mellie sa att det var jätte varmt där ute med tanke på solen som sken. Satt mig på skotern och svoooosh. Höll på att dö, Mellie körde som en galning och jag griniade därbak :P Har den fula ovanan att inte kunna lita på folk som kör skoter sådär, litar bara på mig själv när jag kör ;P
Mellie körde över vatten och jag trodde att vi skulle dö.. satt bakom och skrek och kramade skiten ur mellies midja. Men tillslut så kom vi ut till den där ön, och det var minst sagt en upplevelse.. Fulla människor som åkte skoter och ramlade av, eld, litervis med öl och dansbandsmusik som spelades ur högtalarna.. Måste erkkänna att jag aldrig har gjort någont sånt där förr, och jag kände mig fullkomligt lost :P Och jag höll allvarligt talat på att frysa ihjäl! Men efter någon timme så åkte vi hem igen och skulle fixa i ordning oss innan festen fortsatte i kråkberg.
Åkte hem till stefan där mellie var, och strax därpå kom skjutsen vi skulle åka med.. Trängde in oss i bilen och drog iväg och hämtade pizza till folket som väntade på oss..
Samma sak på festen, dansbandsmusik för fulla muggar.. jag som är allergisk mot dansbandsmusik kände att en blodpropp i hjärnan inte var långt ifrån att slå till. Gick upp en trappa och muppade resten av kvällen. Kerstin satt i en soffa hela kvällen och tofflade med Jesper a.k.a "äpplet". Och jag och mellie struttade omkring och gjorde allt och ingenting. Senare kom Rickard och Mattias och med dem så steg mitt humör avsevärt! Mattias börjde må dåligt och stannade inte så länge, Rickard och någon drog iväg på krogen och jag och Mellie började traska hemmåt. LÅNGT kändes det som att det var. Fast det egentligen inte är långt alls.
Jag ramlade på en jäkla trappa och har ont som fasen idag :P Så typiskt mig. jag hatar trappor.

kvällen var helt okej, vore ju synd att klaga liksom. Definitivt något nytt. men så äre :) Lägger ut lite bilder sen bara melina har skickat dem till mig.

Puss och kram skumbanan

Calm the storms ..

Vacker dag, underbar dag för lite festande med underbara människor. Känner mig ohälsosamt glad idag, med samtidigt otroligt lugn och harmonisk. Antar att jag har uppnått den totala balansen mellan harmoni och lycka idag. Och ärligtalat känns det helt fantastiskt. Känns som om jag skulle vara 100 år och redo för att dö, helt lung och fridfull, men ändå fylld med förhoppningar.

Var på filmkväll igår med massor utav toppen brudar.. Finns inga bättre än er, är evigt tacksam för eran existens.



Bjuder på en låt som är så extremt passande för den här dagen: Lifehouse - Everything.


Ha en toppen dag allihop, förhoppningsvis har jag massor utav roliga bilder från ikväll att bjuda på imorgon så håll ögonen öppna :)

130309

Nu är det äntligen helg. Känns så jätte bra att jag inte jobbar i helgen. EN HEL HELG med ledighet och massa skoj. Inleder helgen med filmkväll hemma hos Melina, så fortsätter vi med fest på lördag. kommer bli kalas.

Som sagt så var jagi uppsala igår, känner inte för att skriva utförligare om hur det var, ni får helt enkelt fantisera.
Ska slänge in lite bilder från igår, så uppdaterar jag med ett nytt inlägg senare :)

Puss på  er godingar.




Mazlom var trött och sov nästan hela vägen.. Han snarkade och andades så djupt att jag hörde det genom min Ipod, som jag för övrigt hade på högsta volym för att utesluta ljud :P


Liza Minelli var en lycklig flicka :)


Och det var även malin :)


efter en tråkig dag på universitetet så gick vi ner på stan och käka mat. Kim, Emma och Linda är mätta och glada :)


Jag fick sushi :) Här är den sista sushibiten som jag bara inte kunde få ner i magen, men Deniz bokstavligen tvingade mig att äta den ;P Gick inte dock, way to full i magen.


När vi skulle åka hem så åkte busschauffören ner i diket. Cred till honom. Lutade lite härligt.


Men tillslut så blev vi räddade och fick äntligen åka hem :)

Home ..

Äntligen på väg hem nu. Det har varit en intressant dag med massor utav bravader. Först försökte busschauffören döda oss genom att elda bussen till en bastu på hjul, sen försökte han döda oss två gånger till. Först genom att låta bli att dyka upp och lämna oss ute i kylan väldigt länge, sen kör han av vägen. Just typiskt. Fick vackert sitta i bussen i över en timme och titta på honom när han vinkade runt och agerade trafikpolis. Dagen på universitetet var inte speciellt givande, känner mig inte mycket klokare. Men fick iaf chansen och nöjdet att äta sushi och njuta av en osannolikt god chai-latte. Så inte klagar jag inte. För övrigt är uppsala en otroligt mysig stad, skulle kunna se mig själv där om jag bestämmer mig för att flytta tillbaka till sverige sen. Men min kära vän kj är orolig över att jag kommer fastna i usa. Och ärligt talat så skulle det inte förvåna mig. Men vad är jag att anta det? Bara framtiden har svar på den frågan. Så allt jag kan göra för tillfället är att luta mig tillbaka och vänta.

Uppsala

Sitter på bussen på väg till uppsala. Det är så varmt på bussen så alla håller på att dö, speciellt jag. Hade helst hoppat ut i snön nu. Vaknade alldeles för sent idag. Hade ställt larmet på halv fem, men kvart över fem så ringer Deniz. ' sover du eller?' jag fattar ingenting och säger bara 'va?' vi skulle åka halv sex till bussen.. Jag slog världsrekord i att göra sig i ordning fortast. Har aldrig varit så snabb någon gång. Men klar vart jag :) Ska fortsätta steka ihjäl. Förresten så är Deniz varm i turkdammen, så inte lider hon inte ;p

Sickness ..

Har kommit hem från jobbet och har lyckats fått i mig en banan och halv smörgås. Min hals har svullnat upp så jag knappt kan svälja, varje liten tugga känns som en boll med nålar som sticker ut. Det river och det känns som att jag blöder i halsen när jag svalt. Övervägde att jag kanske fått en allergichock eftersom min hals svullna upp så jätte fort. Men insåg ganska snart att jag troligtvis håller på att bli sjuk. Min hud gör ont och det känns som allt skaver mot huden.. Ungefär som när du är solbränd och någon rispar något vasst därpå. Och ganska så snart därpå så knackade huvudvärken på. Kändes lagomt kul att jobba och vara så borta i huvudet. Förstod inte ens vad vissa sa fast de pratade svenska, kunde bara se att läpparna rörde sig, men kunde inte få ihop ljuden och rörelserna till något begripligt.. Ska försöka sova och tillfriskna. Har varken tid eller lust att vara sjuk. Ta hand om er. Puss och kram

Bonfires ..

Är äntligen hemma nu.. Har varit nere på stan och köpt ursöta kläder till min lilla bebis Filip :)
Han kommer älska sin lilla bodie och små byxor och strumpor.

Ska försöka få något gjort idag innan jag börjar jobba.. Ska försöka hålla ut tills på torsdag nu, sen äntligen ledig!
Och i helgen blir det en massa mys.. På fredag så ställer vi samman en massiv filmkväll hos Melina. Och på lördag så blir det utgång, så att jag och Kj kan börja förbereda inför framtiden som a-lagare ;P
ser verkligen fram emot helgen, känns som att det var evigheter sen jag tillbringade min tid till att göra roliga saker.

Nej, nu ska jag ladda min Ipod :D haha

Puss på er.


 en bild på en bodie som jag köpte till Filip idag :)


Time moves slow.

Sitter på filosofi och kollar på en film om den friaviljan.. Och jag måste säga att det ger mig INGENTING. Kollar på vad en massa filosofer anser. Har man fri vilja eller inte? Hm. Är vi bara materia där hjärnan bestämmer allting? Hm. Eller är våra öden förutbestämda och det enda vi kan göra är att välja små val bortom det? Hm. Orkar inte engagera mig och tänka på det just nu.. Det enda jag kan tänka på för tillfället är min säng som ropar på mig! Filosofi kan man ägna sig åt på kvällen, då funkar det som allra bäst. Funderar på om jag ska skippa volleybollen idag, känns som att jag har mycket annat jag måste göra. Börjar bli extremt stressad med allt som ska göras. Men det här är sista veckan jag jobbar nu, sen kan jag lägga lite mer tid och energi på mitt liv.
 
Btw Deniz, ledsen att jag stal din sovmorgon :p maha, alltid trevligt med upp piggande samtal på morgonen right? ;D
puss



shär mysigt har vi det med filosoferna:


090309

Ännu en dag avklarad. Blev inte direkt som jag hade tänkt mig med försovningen och allt, but still, I'm alive. Pratade med min mamma angående mina studieplaner. Hon tyckte att det var en strålande idé och att pengarna till studieavgiften inte skulle vara något problem. Så, jag är redo att åka :) längtar. Ska bada och gå och lägga mig. Vill inte försova mig imorgon igen. Puss och kram skumbanan

Crap ..

Vem är bäst i sverige denna morgon? Joo, det är jag det minsan. Lyckats försova mig.. Hatar att försova mig, får alltid panik. Har haft en väldigt dålig natt med brutalt hemska mardrömmar, har vaknat fem hundra gånger och varje gång jag somnat om så har den vidriga drömmen börjat om från början. Känns som att den stått på repeat i mitt huvud hela natten. As drygt. Jag vill spola tillbaka tiden nu så att jag kommer upp i tid och hinner till skolan. Radera försovning. Klick. Puss

Another day ..

Jepp, som jag misstänkte. Lilla fröken caroline är helt obenägen till att erhålla minsta lilla droppe tur. Lyckas inte ens fånga en fjärde dels halv droppe. En till veckas jobb.. Joy! Känner mig helt misslyckad just nu. Allt jag inte vill ska hända, det händer. Hela tiden! Får psykbryt snart, och det enda som håller mig ifrån total sinnesförvridning är tanken på alla skor jag kan köpa för lönen. Plus mina planer på usa. Drömde till och med om det i natt. Helt underbart, kunde nog inte längta mer faktiskt! Är iallafall ledig i helgen, känns grymt skönt! Ska bara ta det lugnt och hänga runt med massa sköna människor. Tanken på det är en ljusglimt i den nu mera hektiska vardagen. Var som vanligt grymt mycket folk på bio idag, och jag stressade omänskligt mycket. Är helt tom i huvudet nu, så ni får ursäkta allt prat. Imorgon börjar skolan igen och jag känner mig mig mer och mer skoltrött för var dag som går. Men studenten närmar sig med rasande steg, och snart står vi där med mössorna i högsta hugg! Over 'n out

After work ..

Kom nyss hem ifrån jobbet och känner mig inte alls på topp. Fick mardrömsbeskedet om att jag ska jobba mer. Iallafall på måndag och tisdag. Det slut som jag sett från tunneln har försvunnit, och tunneln har förlängts med hästlängder. Känns rätt tungt faktiskt. Aldrig får man bara ta det lugnt. Har varit en seg dag idag och jag kände hur mitt humör svek mig de sista timmarna på jobbet. Men det är bara att le och försöka se trovärdig ut, som att jag verkligen vore på det bästa humöret någonsin. Undrar egentligen hur det ser ut i andras ögon? Fick en liten kusin i natt :-) a little baby boy! Ska hälsa på det lilla livet imorgon på sjukhuset. Kanske tar med mig sötnosen hem? Kommer nog inte kunna sova något vidare i natt, är så över exalterad pga. Usa planerna! Detta måste hända, för jag vet att mina två blivande room mates är minst lika pepp som jag! Kommer bli så grymt! Ska bada av mig lukten av biopopcorn och äta en bit mat. Kanske uppdaterar senare. Om inte, ha en bäst lördagkväll!

Btw ..

Hann aldrig kolla på kommentarerna. Men, sara och deniz, i love you guys! Har aldrig hört något bättre :) dela en lägenhet i L.A, det var det bästa jag har hört! Jag är så jäkla på! Let's do it! Puss på er! =D

070309

Mobil bloggar idag. Vet egenligen inte om det funkar som det ska, eller hur det kommer att se ut. Men det återstår att se :) Otroligt seg dag idag. Har legat i sängen för länge och orkar inte göra så mycket. Skulle vilja gå ner på stan, men tar mig inte igenom dörren. Segast i stan idag. Är avundsjuk på KJ som är och shoppar idag, hade velat göra det jag med. Skulle verkligen behövas nu, och så är det riktigt shopping-väder idag eller hur? Skulle vara en perfekt dag. Kollar på semester svenskar på 4:an och abstinensen tar snart övertaget, skulle mörda för att få åka utomlands nu. Är så less på sverige och det brutalt värdelösa vädret. Kommer nog att frysa ihjäl här en ovacker dag. Jag vill åka någonstans, det skulle egentligen inte spela någon roll vart, bara man skulle få åka någonstans i världen och mysa runt. Två dagars jobb kvar. Och jag tror faktiskt att jag kommer att överleva =) känns ljusare nu när man ser slutet på tunneln. Ska hoppa in i duschen och försöka göra någon nytta :) Puss och kram

After all..

Ish, har inte lyckats plugga alls.. vill inte. Känner mig så less på läxor.
Har suttit och kikat på lite olika skolor nu, och jag funderar väldigt starkt på att gå något år i usa. Hade varit så grymt kul! Dom hade riktigt tjusiga skolor i L.A som ligger högt på önskelistan, ska ta reda på lite mer.. Men vem vet, snart kanske man sitter i usa och muppar :D inte mig emot.
Så nu ligger alla mina Göteborgs planer på is, måste fundera på om jag hellre vill bo i usa ett tag, vilket det lutar emot.
Har tillbringat det mesta av den här dagen åt att tjata åt mig en bil av pappa.. Går rätt bra faktiskt, det enda villkoret är att jag ska ta körkort. Gör jag det så får jag bilen.
Så nu lär man väl sätta igång med det på allvar också. Vill verkligen ha den här bilen :) undrar egentligen hur snabbt man kan få körkort? det lär man väl klara på ett par månader? eller?

bara tre dagars jobb kvar :D Känns som om att jag räknar dagar till julafton.. Känslan är ungefär densamma. Längtan.
Som sagt, inget plugg.. Snart kommer ångesten för att jag inte gjort klart allt. Men vad gör det om 100 år? Vill inte ens lägga ner energi på att oroa mig.
Har nog att tänka på ändå, med balen och studenten + körkort.
Får helt enkelt ta det som det kommer, för jag orkar inte vara orolig, vill bara slänga av mig allt som tynger och flyta med strömmen och ändå kunna gå i land utan en rispa. Men vi får se vad framtiden har för överraskingar. vad vet man egentligen?


slänger in en bild på bilen jag vill ha.. trodde aldrig att jag skulle falla för en volvo, men den har sin charm :)




Just look at me - I'm limited

Skön dag idag. Började halv elva eftersom ingen visst om vi hade resurstid eller inte (?), vågade inte chansa och somnade om ett tag till. Mötte Deniz på buss stationen och vi begav oss iväg till skolan..
Har bara engelska på fredagar, och idag kollade vi bara på film. skönt som fasen.

Idag står plugg och jobb på schemat. Ska uthärda helgen med jobb, sen är jag ledig nästa helg :) tralala!
och tack och lov för det, skulle aldrig orka hålla på såhär i en vecka till med både skola, läxor och jobb.


Dags för plugg.. Skriver mer sen.
 
Küss

all i need..

Uh, några utav läxorna är avklarade.. Men är inte klar på långa vägar.
Är så super sugen på att träna, men det hinns inte med.. Ska strax hoppa in i duschen och bege mig till jobbet. JOY!
Melina påminde mig om ännu en läxa som ska vara klar tills imorgon.. Men ja, vad ska jag säga? Den har jag självklart i skåpet.. Och jag är hemma :P Fasen också. Blir så irriterad på mig själv, klantarsel!

Nästa onsdag åker jag och brudarna iväg till uppsala för att kika på universitetet :) Kommer bli kalas, men hoppas att lite shopping hinns med innan det bär av hemåt.
Sen åker vi till stockholm med skolan, men några utav oss kommer stanna kvar, vårshopping står på schemat :) Och kanske lite festande om vi har tur!
Funderar på att tatuera mig där nere medans vi är där, tänkte följa med Deniz medans hon ska göra sina, så varför inte? Smider redan på en ny design :)

Nu ska Caroline duscha, äta och åka till jobbet. Be för henne, för hon är minsan less.


"Lyckan ser alltid liten ut när du håller den i dina händer,
men släpp den, och du inser genast hur stor och dyrbar den är."

Eyes on fire ..

Idag är jag hemsk. Idag är jag dum. Ångest och skuldkänslor äter upp mig för att jag är hemma och skolkar.
Men har inget annat val, måste verkligen vara hemma idag om jag ska hinna arbeta mig igenom de kilometerhöga torn som består av läxor, och inget annat än 700 000 läxor. Försöker intala mig själv att det inte gör något att jag är hemma idag, det är i ett gott syfte, men kan inte hjälpa att känna mig som sveriges sämsta person.

Har varit rätt kass på att uppdatera på sistone, men har äckligt mycket att stå i. Ska både hinna med skolan och jobbet. Hinner nästan inte ens hem innan det är dags att springa till jobbet. Jag hinner knappt andas.
Men efter den här veckan så är jag jobbfri ett tag, and it feel gooood. Kommer få andas och kanske tillochmed hinna träffa människor som jag bryr mig mycket om.

Har jobbat hela veckan, och det är extremt mycket folk. Män som hatar kvinnor, kan den vara så bra? Har aldrig gillat svenska filmer, skyr dom ärligt talat som pesten. Men denna kanske är sevärd? Trodde faktiskt inte att det fanns så mycket folk i mora :P Skenet kan bedra, för det är nästintill proppfullt på den där filmen.

Nu ska jag ta mig an mitt torn av ångest. Ha en bra dag, och akta vattenpölarna.
Tack&Hej



Bjussar på en bra låt. Enjoy!       Blue Foundation - Eyes On Fire

Kiss the rain ..

Är helt död idag. Och då menar jag helt död. Är inte ens säker på om jag lever längre? Känner mig så extremt tunn ..
Jobbade igår från 16.00 - 03.30. Det ver hemskt, så mycket folk! Det gick varken att gå eller andas där inne, fär självklart gick fläktsystemet sönder när det var över tusen pers som dansade och svettades.. det var någorlunda äckligt faktiskt. kändes som om det var 42 grader varmt där inne för jämnan.
En del snygga skidåkare, vissa en aning för gamla dock :P
Men jag överlevde kvällen som genom ett mirakel, det trodde jag aldrig.. Det är väl just frågan om ifall jag kommer överleva denna dagen istället. tveksamt läge.

usch, jag är så besviken.. och ni kallar er själva för vänner?! måste ha missförstått meningen med ordet.. usch usch usch säger jag bara. Och vissa "vänner" är äldre än de nyare, men ändå samma skrot och korn. fattar inte varför jag alltid hittar vänner som dessa? Ni kan ju ta åt er om ni känner för det.. eller bara fortsätta att strutta runt i eran egna bubbla.. Mig gör det detsamma. Kul att ni hört av er på lovet föresten, uppskattar det.


"En besvikelse.
En erfaranhet"

Go to sleep

Godmorgon & Goddag. Underbar dag, inte sant? Not. Det är kallt som själva fan och det är vasaloppet. värre kan det nog egentligen inte bli? 13 000 galna skidmänniskor, no thanks. Tror jag hoppar den idag.
Ska jobba ikväll, 16.00 - 03.00. JAG KOMMER DÖ! Orkar inte, vill inte! Önskar bara att någon skulle ringa upp mig och säga att Moraparken har tyvärr brunnit ner, så du är ledig ikväll. Tror inte ens jag hade kunnat spela övertygat besviken. Men vad gör det? Så, om någon känner sig snäll & go idag så är det bara att börja traska ner till moraparken med en bensindunk och en ask tändstickor.  Häll, tänd, poff! piece of cake.
Isch, mina tatueringar gör ont idag. De gör ondare nu än vad det gjorde att göra dem. läk för helsike, läk!

Nog med sura miner.. Drömde den konstigaste drömmen i natt.. Drömde att jag gick runt på en stor gata, fullt med folk. Jag var helt lost, hade inte en aning om vart jag var någonstans, helt ensam, kände inte igen en enda människa utom EN. Och han gick mot motsatt håll ifrån mig. Jag försökte ta mig fram till honom, men det var för mycket folk, kom ingenstans. Jag ropade på honom flera, flera gånger med han hörde inte mig igenom sorglet. Plötsligt så var han bara borta, kunde inte se honom någonstans. Kände mig nästan panikslagen, inte för att jag har något emot att gå på gator med folk jag inte känner, utan jag fick panik för jag visste inte vart han skulle gå.
Helt plötsligt satt jag på en buss (?), då kände jag igen mig. Jag var på väg hem. Men känslan av att inte veta vart jag varit någonstans var konstig och förvirrande. När jag kom tillbaka hem var det sommar, blommor överallt, stora fluffiga gröna träd, solen sken som aldrig förr, och en havsblå himmel. Men inte en människa var inom synhåll, alla var borta. Och de kom inte tillbaka.
Gick bak till min mammas trädgård för att leta efter ett tecken på liv.  Undra vem som sitter under äppelträden och spelar gitarr? Han tittar upp en gång och ler, riktar sedan blicken till gitarren, han ler fortfarande.
Hade jag dött rätt på plats så hade jag inte kämpat emot. Dött lycklig. But still, bara en dröm :) Både hemsk och extremt bra.

Måste äta frukost och ladda batterierna tills jobbet ikväll. Och btw, är det något psyko som har planer på att kidnappa mig, tveka inte. Idag är den perfekta dagen! Bara jag slipper jobba så är jag nöjd ;)

Puss då.


"Den som vill göra verklighet av sina drömmar,

måste vara vaken."


RSS 2.0